Написана от
Етикети

Медици триумфираха в Националните летни студентски игри

Отборът на Медицински университет – Пловдив, оглави крайното класиране на Националните летни студентски игри в Албена. Тимът от Града на Тепетата събра 105 точки в деветте спорта. На второ място с 99 точки се класираха представителите на столичния Медицински университет, а само на две точки от тях завършиха студентите на СУ „Св. Климент Охридски”.
В тазгодишната проява, организирана от Националното представителство на студентските съвети, се включиха над 350 студенти от над 20 ВУЗ-а от страната.
Награждаването на най-добрите стана на официална церемония във Вариете Албена, съпътствана с много музика и танци до зори. Градусът на настроението вдигнаха Дичо и Надя Казакова.
Председателят на НПСС Петър Чаушев връчи на спортния мениджър в Албена Десислава Календжиева специална грамота за отличните условия, които домакините предоставиха за провеждане на състезанията в отделните спортове.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Медици триумфираха в Националните летни студентски игри

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова