Избраха Мис и Мистър "Студентско лято" в Албена

Над 350 студенти аплодираха участниците в ежегодния конкурс „Мис и Мистър Студентско лято - 2011“, който се проведе на плажа в Албена. Проявата е традиционна и се провежда в рамките на „Летен университет - 2011“, организиран от Националното представителство на студентските съвети.
Плажът в Перлата на родното ни Черноморие се превърна в арена на младостта и красотата, съобщиха организаторите. Трите кръга бяха оценявани от жури в състав: певицата Надя Казакова, Петър Чаушев - председател на НПСС, а председател беше самата „Мис България“ 2011 – Ваня Пенева. Тя награди и призьорите.
„Мис  Студентско лято – 2011“ стана представителката на „Пловдивския университет“ Гергана Колева, студентка трети курс, „Физическо възпитание“, а званието „Мистър Студентско лято – 2011“ грабна студентът от бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Николай Сейков. Той учи технология на силикатите и е втори курс.
Втори станаха студентите от „Медицински университет“ – София – Нели Босева и Станислав Димитров, учещи – съответно – фармация и здравен мениджмънт.
Трето място заеха студентите от „Тракийски университет“ – Габриела Терзииванова и Васил Господинов – студенти в специалностите „Социални дейности“ и „Екология“.
След коронясването на победителите, купонът продължи до сутринта с великолепните изпълнения на Надя Казакова.
Ден по-рано, отново на плажа в „Албена“ студентите на България танцуваха латино. Искрен Пецов изпълни най-обичаните горещи хитове и танцува заедно с всички. Поредица игри избраха „Най-добре танцуваща двойка“.
В късния съботен следобед студентите организираха и демонстративен мач по плажен футбол. В срещата взеха участие: Данчо Симеонов - областният управител на Варна, Георги Титюков – зам.кмет на Пловдив, доц. Пламен Илиев – ректор на Икономическия университет във Варна, Любомир Василев – главен секретар на спортното министерство, Цветан Георгиев – международен рефер по футбол, Веселин Кънев – представител на БНБ и др.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Избраха Мис и Мистър "Студентско лято" в Албена

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова