Медицински университет в Пловдив с нова аудитория

На тържествена церемония по случай откриването на новия Аудиторен комплекс на Медицински университет – Пловдив, състояла се на 12 Юли 2011 година, премиерът Бойко Борисов получи подарък от Ръководството на Националното представителство на студентските съвети.
Икона на Св. Иван Рилски – покровител на българският народ връчиха Петър Чаушев и Стефан Султанов от ръководството на НПСС . Иконата е изрисувана от Венцислав Атанасов – Председател на Студентски съвет на Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство специално за премиера, който се срещна със студентската младеж в Пловдив.
 
Сред официални гости на церемонията присъстваха министърът на финансите Симеон Дянков, на здравеопазването Стефан Константинов и на образованието Сергей Игнатов.
 
Общата площ на изградения комплекс е 2750 кв. м., като включва: изцяло реконструиран Аудиторен комплекс, реконструиран параклис и прилежащ парк. В Аудиторния комплекс са изградени две големи аудиторни зали, четири по-малки аудитории и помощни помещения. Инвестираните средства в проекта са на стойност 5 581 000 лв., включително за оборудването на залите.
"Криза в Медицинския университет в Пловдив няма. Оставяме като наследство на следващото ръководство 6.5 млн. лв. "Кризата" е само във вестниците", категоричен беше в словото си ректорът на университета.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Медицински университет в Пловдив с нова аудитория

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова