Написана от
Етикети

Зов за помощ!

Студентският съвет при Тракийски университет, съвместно с Националното представителство на студентските съвети в Република България и други младежки организации на територията на Стара Загора стартират Благотворителна кампания в полза на Ивайла - Мария Кермидчиева.
 
Ивайла-Мария Кермидчиева, от град Карлово е на 4г. и 10м. години и страда от детска церебрална парализа с придружаващ Уест синдром.
 
След провежданото й лечение в България детето е диспансеризирано в Детска Университетска болница, гр. София - клиника по неврология с лекуващ лекар д-р Красимира Станчева. Проведените консултации с водещи български невролози не са довели до положителен ефект. Ивайла-Мария не може да държи главата си изправена, не може да се обръща, не може да стои седнала, не може да говори.
Няма сукателен и дъвкателен рефлекс, храни се само с пасирана храна. Големият проблем при Ивайла са неспиращите гърчове, защото не може да се провежда рехабилитация, което прави трансплантациите на стволови клетки безсмислени.
 
 
 
Семейството подава молба с медицинската документация на Ивайла в клиниката за Биокорекция в Израел и тя е одобрена за лечение. Сумата необходима за един курс на лечение е 9 553 евро, като това не включва транспортните разходи, както и разходите по престоя на детето и придружителя й в Израел. Ще са необходими минимум три курса на лечение – около 30 000 евро, като сумата е непосилна за семейството.
Концертът се организира по инициатива на Студентския съвет при Тракийски университет, в организацията си партнират с Националното представителство на Студентските съвети в България, Обществен дарителски фонд гр. Стара Загора, Ресурсен център гр.Стара Загора, Младежка организация "Инициатива", Младежки общински съвет.
 
Ден и час: 15 април 2011 г. • 19.00 – 20.40
Място: Драматичен театър "Гео Милев" Стара Загора
 
Участници: Студентска вокално-инструментална формация при Тракийски университет "Макрофагос", ръководител д-р Йордан Стоянов, Студентски  танцов ансамбъл "Траки", с ръководител Васил Герлимов, Клуб по танци "Studio dance&fun" гр. Сливен, група „Монолог”,   клуб по стрийт денс *The Scary, Shadowz гр. Стара Загора, Джаз Зара трио, Полина Стойкова, дуо Бетина и Таня.
 
 
Дарителски сметки :
ПРОКРЕДИТБАНК
ИВАЙЛА-МАРИЯ АЛЕКСАНДРОВА КЕРМИДЧИЕВА
 
ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
BG 44 PRCB 9230 1032 8033 19 – В ЛЕВА
 
BG 91 PRCB 9230 1432 8033 13 – В ЕВРО
 
BG 83 PRCB 9230 1132 8033 12- В ДОЛАРИ
 
DMS телефон - SMS с текст DMS IVAILA на номер 17777 за всички мобилни оператори
 

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Зов за помощ!

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова