НПСС се среща с Кмета на Столична община

На 30 юни 2017 година Председателят на НПСС - Яна Вангелова, заедно с част от ръководството на НПСС и представители на Студентските съвети от София бяха на среща при кмета на град София - г-жа Йорданка Фандъкова.

Снимки от срещата

Срещата бе по повод номинацията и наградата на г-жа Фандъкова в националния конкурс "Носители на просвета" 2017 година, чийто финал се проведе на 26 юни 2017 година в зала 42 на НДК. Г-жа Фандъкова бе отличена в категория "Те - носителите на просвета" като амбицирана жена, чуваща зова на младите, грижеща се за благото на живущите в града, както и за редицата културни мероприятия, инициирани от Общината под нейно ръководство през изминалата година.

Очарована от наградата, кметът на София благодари както на студентите на срещата, така и на всички други членове на НПСС, с които е работила през последната година. Сподели още, че се радва на участието на НПСС в разработването на Стратегията за развитие на София като град на младите и активни хора и, както и на студентите, заявили желание за Консултативния съвет по политиките на младежта, който съвсем скоро ще направи първата си среща и ще разчита на нас за активност.

На срещата НПСС и Столична община взеха решение да продължат добрата си работа, както до сега, и #Заедно да продължават да градят младежка политика в града и да си партнират в реализирането на инициативи от двете страни.

Още през есента се очаква да бъде проведено първото съвместно събитие, в рамките на което да бъдат проведени културни, образователни и спорни събития, а защо не и НПСС да бъде сред партньорите на София - Европейска столица на спорта 2018.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС се среща с Кмета на Столична община

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова