Делегации на студентските организации се срещат в Охрид

Националните студентски организации от Балканските държави се срещнаха в Охрид на  03 април  2011г. Темата на срещата беше в контекста на отстояването на проблемите на студентите от югоизточна Европа в Европейския студентски съюз.
На срещата българската делегация представи кандидатурата на Калоян Костадинов за изпълнителен съвет на Европейския студентски съюз, като потърси  подкрепа от Балканските държави за кандидата на България.
 
Калоян  Костадинов  заяви, че реалните проблеми на студентите в региона на Югоизточна Европа имат своята специфика и към тях трябва да се подхожда с особено внимание.  „Имам желанието, волята и ще положа всички усилия, за да отстоявам нашите проблеми!   Уверявам ви, че ще дам всичко от себе си.“
Калоян Костадинов е студент във Висше училище Междунариден колеж - Добрич и член на комисията по международна дейност на Националното представитество на студентските съвети в Република България
 
Българската делегация, водена от Председателя на НПСС Петър Чаушев, ясно показа, че стои зад кандидатурата на Калоян Костадинов не само като представител на България, а и на целия Балкански полуостров.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Делегации на студентските организации се срещат в Охрид

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова