Национален дебат ще се проведе в Добрич

Национални кариерни дни и Национален дебат „Бизнесът и висшето образование в България” ще бъдат мероприятията, в които ще участват повече от двадесет висши училища в България.

Националното представителство на студентските съвети в Република България и Студентския съвет на Висшето училище Международен колеж организиратНационални кариерни дни и Национален дебат „Бизнесът и висшето образование в България”, които ще се проведат на 25 – 26 в град Добрич.
Националният дебат е първия иницииран форум изцяло от студенти и млади хора. Като активни представители на гражданското общество и пряко засегнати от бъдещото развитието на висшите училища, техните кариерни центрове и бизнеса в България, ние смятаме подобен дебат, за жизнено необходим на прага на второто десетилетие на XXI век, заявяват организаторите.
Студентите и младите хора в Република България желаят да бъдат част от един конструктивен диалог между институциите, бизнеса, висшите училища и техните кариерни центрове.
Целта на събитието е да се постави началото на една ежегодна традиция за обмяна на идеи, ноу-хау и диалог.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Национален дебат ще се проведе в Добрич

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова