НПСС ще партнира в кампания на Европейската комисия

Националното представителство на студентските съвети подкрепя кампанията на Европейската комисия - „Екс Пушачите са неудържими“. Организацията ще бъде сред партньорите на европейската инициатива в България.
 
„Екс пушачите“ е започнала през 2011 г. с основна цел да помогне на пушачите на възраст между 24 – 35 години да откажат цигарите. Кампанията успешно продължава през 2012 – 2013 г. като постига забележителни резултати за този период.
 
„Екс пушачите“ е стартира в България през септември 2011 г., като по време на този първи етап общо регистрираните потребители в платформата iCoach са 15 708 и страната ни се нарежда на осмо място по регистрирани потребители във всички тридесет страни-членки на ЕС.
 
През 2015 е година кампанията „Екс пушачите са неудържими“ стартира отново насочена предимно към младите хора, представяйки обновената и оптимизирана версия на iCoach, като иновативен и модерен помощник в отказването цигарите –www.stopsmokingcoach.eu
 
ExSmokers Ambassadors

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС ще партнира в кампания на Европейската комисия

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова