АНТИСПИН Кампанията във Варна

АНТИСПИН Кампанията по повод 1 декември - Световния ден за борба със СПИН, която се проведе във Варна от 29 Ноември до 01 Декември 2011 година.  Кампанията е организирана от община Варна, дирекция „Превенции”, в партньорство с Регионалната здравна инспекция, Националното представителство на студентските съвети, неправителствени организации, висши училища в града, както и много млади хора.

В различните инициативи ще участват доброволци от неправителствените организации, работещи по превенция на ХИВ/СПИН,  студенти от всички университети в града и ученици, обучители на връстници, както и млади хора от БМЧК, младежки организации, медицински специалисти. За тази цел община Варна осигурява над 10000 информационни и образователни материали.
Целта на кампанията е да съсредоточи общественото внимание върху проблема ХИВ/СПИН, да подкрепи безрисковото сексуално поведение, да насърчава към безплатното и анонимно консултиране и тестване за ХИВ/СПИН.
В полунощ на 01 Декември 2011 година, след традиционния концерт за студентите на Варна, кампанията беше закрита с три грандиозни афтър партита в популярни варненски дискотеки „Екстраваганца”, „Час Пик” и „Версай”.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини АНТИСПИН Кампанията във Варна

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова